LISTA DE AUTOVEHICULE


Politica de confidentialitate

INFORMATII PERSONALE COLECTATE

Colectam informatiile despre dispozitiv folosind urmatoarele tehnologii: Actiuni de urmarire a "fisierelor de jurnal" care apar pe site si colectarea datelor, inclusiv adresa IP, tipul browserului, furnizorul de servicii Internet, paginile de trimitere / iesire si inregistarile de data / ora.
Etichetele si pixelii sunt fisiere electronice utilizate pentru a īnregistra informatii despre modul īn care navigati pe site.

In plus, atunci cānd efectuati o achizitie sau incercati sa faceti o achizitie prin intermediul site-ului, colectam anumite informatii de la dvs., inclusiv numele dvs., adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail si numarul de telefon. Facem referire la aceste informatii ca Informatii despre comanda.

Cand vorbim despre Informatii personale in aceasta politica de confidentialitate, vorbim atāt de informatii despre dispozitive, cāt si de informatii despre comanda.


CUM UTILIZAM INFORMATIILE PERSONALE?

Utilizam informatiile despre comenzi pe care le colectam, in general, pentru a īndeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informatiilor dvs. de plata, organizarea transportului si furnizarea de facturi si / sau confirmari de comenzi). In plus, folosim aceste Informatii de comanda pentru:

Comunicarea cu dvs;
In conformitate cu preferintele pe care le-ati īmpartasit cu noi, va vom oferi informatii sau publicitate referitoare la produsele sau serviciile noastre.

Utilizam informatiile despre dispozitiv pe care le colectam pentru a ne ajuta sa monitorizam potentialele riscuri (in special adresa IP) si, in general, sa īmbunatatim si sa optimizam site-ul nostru (de exemplu, generānd analize despre modul īn care clientii nostri navigheaza si interactioneaza cu Site-ul si pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing si publicitate).

IMPARTASIREA INFORMATIILOR PERSONALE & RETENTIA DATELOR

Cānd plasati o comanda prin intermediul site-ului, vom pastra informatiile dvs. de comanda, considerate Necesare, pentru īnregistrarile noastre, cu exceptia cazului in care si pana cand ne cereti sa stergem aceste informatii.

Impartasim informatiile personale considerate Necesare cu terte parti pentru a ne ajuta sa procesam si sa livram comenzile dvs, asa cum este descris mai sus.

In cele din urma, putem sa va īmpartasim si informatiile dvs. personale pentru a respecta legile si reglementarile aplicabile, pentru a raspunde la o citatie, mandat de cautare sau alta solicitare legala pentru informatiile pe care le primim sau pentru a ne proteja in alt mod drepturile.

DREPTURILE TALE

Daca sunteti rezident european, aveti dreptul sa accesati informatiile personale pe care le detinem despre dvs. si sa cereti corectarea, actualizarea sau stergerea informatiilor dvs. personale.

In plus, daca sunteti rezident european, retineti ca va procesam informatiile pentru a putea indeplini contractele pe care le-am putea avea cu dvs. (de exemplu, daca faceti o comanda prin intermediul site-ului) sau pentru a va urmari interesele legitime de afaceri enumerate mai sus.

SCHIMBARI

Putem actualiza din cand in cand aceasta politica de confidentialitate pentru a reflecta, de exemplu, modificarile aduse practicilor noastre sau din alte motive operationale, legale sau de reglementare.

CONTACTEAZA-NE

Pentru mai multe informatii despre practicile noastre de confidentialitate, daca aveti intrebari sau daca doriti sa faceti o plāngere, va rugam sa ne contactati.